Horváth Zsuzsanna

Horváth Zsuzsanna 

gyermekjóga és Hatha jóga oktató, 

hangtál terapeuta, 

esőcsepp masszázs


Tizenévesen vettem az első jógakönyvem, amikor még nem volt tele ilyen témájú irodalommal minden könyvesbolt polca. Nem olvastam vagy hallottam senkitől, hogy a jóga ilyen vagy olyan. Egyszerűen kíváncsi voltam, hogyan tud a mozgás közelebb vinni Önmagamhoz, az Istenhez, és tudtam, hogy a jógában megkapom a választ. Elkezdtem leírás alapján gyakorolni (sorba mentem a könyvben, meg sem fordult a fejemben, hogy talán más rendszer szerint kellene felépíteni a gyakorlást). Mivel a környezetemben sehol nem foglalkoztak jógával, szépen lassan félretettem a könyvet. Teltek az évek, aztán ahogy egyre többen tartottak órát, megragadtam a lehetőséget, és elkezdtem közös gyakorlásokra járni. Nagyon élveztem minden pillanatát. Sikerélményt, magabiztosságot, önbecsülést adtak ezek az alkalmak. Egyszer csak azt vettem észre, hogy nem elég a heti másfél óra gyakorlás; többet akarok. Aztán átalakult az egész gyakorlásom. Sokkal mélyebben éltem meg a pózokat, és a szőnyegről lelépve ezt a mélységet vittem tovább az élet minden területére. 2016-ban tapasztaltam először a hangtálak csodálatos hatását, és egyből el is végeztem Balla Tibor hangtálas képzését. Ezután elkezdtem bővíteni a tudásom a jógán belül is (gyermekjóga-oktató, Hatha jóga oktató), és megismerkedtem az esőcsepp masszázzsal is. Mivel a saját életemben tapasztaltam, tapasztalom a pozitív változásokat, eldöntöttem, minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ezek a kivételes módszerek mindenki számára elérhetőek legyenek.

A magas minőség, a fejlődés mindig is nagyon fontos volt számomra, ezért a folyamatos tanulás mellett tagja vagyok a Gyermekeink Mozgásáért Egyesületnek, illetve Balla Tibor Hangterápiás Csoportjának, ahol a szakmai kérdések megvitatása mellett, az ismeretek bővítése is hangsúlyos.

Célom, hogy az emberek életminőségén javítsak mind fizikai, mind lelki síkon. A kínált kezelések, foglalkozások egész lényünkre hatnak, így a fizikai síkon megjelent panaszok enyhítésén túl, segítenek a természetes egyensúly és harmónia visszaállításában. Ezért ezek nem csak a résztvevőre hatnak, hanem a közvetlen környezetéhez való kapcsolatára is.

További információk:

Horváth Zsuzsanna

Web: zenget.hu

Mobil: +36306026747

Email: info@zenget.hu