Kronobiológia

A kronobiológiai pszichogenetika egy fiatal tudományág, amely a pszichológiai ismeretek, a kvantumfizikai elképzelések, a bioritmus elmélet, a fiziológiai tudás és a keleti orvoslás találkozásának határterületén született meg a volt Szovjetunióban dr. Artur Vladimirovics Zhazhkov és dr. Tatjana I. Szmirnova. munkásságának köszönhetően.

Azon alapszik, hogy a Föld egy élő organizmus, aminek a részei vagyunk. 

A bioritmus elmélet szerint a természetben minden periodikusan ismétlődik, akár az évszakok, a hetek, vagy az éjszakák és nappalok váltakozása. Születésünk pillanatában saját bioritmusunk is elindul: a fizikai, az érzelmi és a szellemi ritmus. A fizikai ritmus ciklusa 23, az érzelmié 28, a szellemié pedig 33 napos. A kronobiológia módszertana alapvetően erre a három életritmusra épít.

A harmadik szülő :)
A harmadik szülő :)

A módszer megmutatja nekünk az EREDETI fizikai, lelki és szellemi tulajdonságainkat.  Segít megérteni viselkedésünket, párkapcsolat problémáinkat. 

Tudatosíthatjuk vele testünk gyenge pontjait.

A rendszer 93-96%-os valószínűséggel dolgozik.

A módszert kiegészül a kínai orvoslás alapjaival, aminek segítségével ki lehet számítani a szervi érzékenységeket és a Pitagorasz-féle energiagörbével, amivel a világgal való kapcsolatunkról szerezhetünk információt.

A három módszer együttese lehetővé teszi, hogy jobban megértsük saját magunkat és a környezetünkben élő embereket, harmonikusabbá váljanak kapcsolataink, de akár a pályaválasztás területén is szolgál információkkal.