Metamorf technika

Életünk során számos számunkra kellemetlen helyzettel találkozhatunk, így elkerülhetetlen olyan negatív érzések megélése, mint a harag, a düh, a félelem, a szorongás, a szégyen, a szenvedés, a bizalmatlanság, a frusztráció, a türelmetlenség, a rosszindulatúság, a szeretet hiánya, melyek elraktározódnak a tudatunk mélyén, van, hogy nem is emlékezni sem tudunk rá.
Ezek az érzések, gátolhatnak bennünket a mindennapi boldogságunk megélésében. Amennyiben nem tudunk rajtunk felülkerekedni, tudatalattink fizikai tünetekkel, betegségekkel is jelezhetik nekünk.
Modern világunk számos módon segít a megélt érzelmeink feldolgozásában, többek között a metamorf eljárás is.


Robert St. John (reflexológus, aki fizikailag és mentálisan sérült gyerekkel foglalkozott) munkásságának köszönhetően tökéletesítette a manapság használt eljárást. Szerinte célunk beteljesítésében igazán, csak egy akadályozó tényező van, saját magunk. A bennünk felgyülemlett traumáink felszabadítása segít akadályaink elgördítésében.
Ezeket az elengedéseket a fejen, a kézen és a lábon történő gyengéd érintésekkel indítjuk be, melyek különbözőképpen jelenhetnek meg.


Nem beszédterápia, ezért kortól, nemtől függetlenül bátran alkalmazhatjuk.


Segít:

fokozott stresszhelyzetben élőknek,
allergiásoknak,
tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek feszültségének kezelésében.


Maga a masszázs megközelítőleg 50 percet foglal magába. 
Öltözet: kényelmes ruha. 
A kezelés közben kellemes hangerejű relaxációs zene biztosítja a jó közérzetet, melyet Kövi Szabolcs és Arnd Stein közvetít.
 
 

A szoláltatás jelen pillanatban szünetel.