Rólunk írták

"Kedves Melinda! Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél a fiamnak az álmát megvalósítani! Az a nap amikor megismertelek fordulópont volt az életünkben, nagyon sokat kaptunk tőled, mind szakmailag, mint lelkileg!
Kb. 3 éve ismerjük egymást, először a tanulásban segítettél, aztán felajánlottad a Kulcsár Mihályné féle mozgásterápiát, hiszen a tanulás azért nem ment, mert idegrendszeri éretlenség nehezítette. Büszke vagyok a fiamra, aki 2 éven keresztül kitartóan csinálta a tornát otthon. Köszönöm, hogy folyamatosan biztattál bennünket, és bármi gondunk volt, mindig tudtad a megoldást, akár stresszoldó tornával, akár masszással vagy ha szimplán csak egy biztató beszélgetés kellett. A fiam hatalmasat változott, egy magabiztos, öntudatos, határozott, célokkal teli kamasz vált belőle. Felülvizsgálaton voltunk a SNI besorolás végett, ami már óvodás kora óta végigkísért bennünket. Nagy-nagy boldogság ért minket, mert megszüntették a kódot! Tehát tökéletes jól teljesített a fiam, ezáltal esélye lett a továbbtanulásnál is az álmai iskolájába jelentkezni, és nagyon jó esélyekkel indul! Köszönjük neked Melinda!!!"
/Ircsi/


"A gyerekjóga több okból is jó: gyerekeim szerint Melinda néni vicces és kedves, a gyakorlatok játékosak ugyanakkor nagyon jó fejlesztő gyakorlatok. Én amiatt is örülök, hogy a gyerekek kipróbálták, mert így rögtön kiderült, hogy az egyiküknél van egy kis koordinációs probléma, ami akár tanulási nehézségeket is okozhat. Ezt mi mindig is éreztük, de se a gyógypedagógus, sem a tanító nem talált konkrét problémát. Melinda javaslatára mozgásterápiát kezdtünk, ami rövid idő alatt több dologban is fejlesztett a gyereken. Jobb és bátrabb lett a mozgása, figyelme is hosszabb időre kiterjedt. Emiatt nagyon hálásak is vagyunk! Nagyon leegyszerűsítve: csak ajánlani tudom mindenkinek mind a gyerek jógát, mind a mozgásterápiát, mert mi tapasztalatból mondhatjuk, hogy nagyon hasznos. Jelen pillanatban máshogy alakult a gyerekek iskola rendje így a jóga már sajnos nem fér bele a délutáni programok közé, de a mai napig emlegetik a gyerekek Melinda nénit és kérdezik, hogy mikor mehetnének jógázni?"
/egy kedves anyuka/


"A metamorf masszázsról. 
 Egy nagyon kellemes élmény, aminek azonban a masszázshoz nincs köze. Kiegyensúlyozó rendeződés történik minden alkalommal. Nem fizikai síkon zajlik a kezelés (jobb szót nem találok a kezelésre, mert ez nem fedi a valóságot; a kezelés szó passzív, itt azonban aktív cselekvésre történő motiváltság indul) A figyelem összpontosítás Melinda részéről maximális. 

Mi a legtöbb, amit ember embernek adhat? 

Odafigyelés, törődés, megélés, szeretet, pillanatok, percek az életéből. Hiszen két egyforma nincs. Mindezt Melinda nagy szerénységgel, alázattal és hatalmas neuropedagógiában és jógaoktatásban szerzett többéves tapasztalatával végzi. Ettől hiteles számomra. Ajánlom nagy szeretettel! "

/egy kedves vendég/